store.bg - бързо, лесно и удобно
store.bg - бързо, лесно и удобно!
Грижа за клиента   |   За контакти
Начало   Книги    Учебници и помагала    Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето - Яна М...
Начало   Книги    Учебници и помагала  
Използваме бисквитки, за да осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт. За да работи store.bg правилно е необходимо съгласие с употребата им!
Детайлни настройки
Съгласен съм с бисквитките

Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето


Яна Миланова Христова

Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето - Яна Миланова Христова - учебник
Поръчай през телефона си сега.
Лесно е!
 
Внимание!
Продуктът е спрян от продажба в store.bg и не се очакват нови наличности в близко бъдеще.
 Доставка:
В момента този учебник не може да бъде доставен.
 Основни параметри:
Продукт#293-335
ВидУчебник
Наличност
Издадена2010 г.
ИздателствоНаука и икономика
Категории
ISBN9789542107767
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето - Яна Миланова Христова - учебник

Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето


Яна Миланова Христова

 
Внимание!
Продуктът е спрян от продажба в store.bg и не се очакват нови наличности в близко бъдеще.
 Доставка:
В момента този учебник не може да бъде доставен.
 Основни параметри:
Продукт#293-335
ВидУчебник
Наличност
Издадена2010 г.
ИздателствоНаука и икономика
Категории
ISBN9789542107767
Алтернативни предложения
Общинско право в схеми и определения - учебник

Общинско право в схеми и определения


Антония Методиева, Валентина Александрова, Маргарита Чешмеджиева

Нова звезда
Цена:  10.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Тестове и казуси. Второ преработено и допълнено издание. ... Общинско право (Местно самоуправление) заема важно място в подготовката на студентите, обучаващи се по специалностите Право, Публична администрация и политически науки. В настоящото учебно пособие в нагледна форма са представени основни въпроси на местното самоуправление. То е съобразено с последните изменения в законодателство. Информацията, съдържаща се в схеми и определения е предназначена да ориентира читателя в основните категории на Общинското право и преди всичко да помогне на самостоятелната подготовка на студентите. Материалът изложен в книгата има за ...
ΑΓΓΕΛΟΣ - учебник

ΑΓΓΕΛΟΣ


Димитър Ангелов

УИ Св. Климент Охридски
Цена:  20.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
"Винаги съм твърдял, че наука може да се "прави" само от интелигентни личности и именно техните имена остават, независимо от изминаващите години. Потвърждение за тази констатация са и записките, които води Димитър Ангелов при неговите пътувания извън страната, представени в тази книга. Многообразието на теми в "Извън България", които обхващат страни на науката и развитието ѝ, описанието и оценяването на държави, градове, хора, на човешки взаимоотношения, е постигнато с интелигентното око на наблюдател и подготвен историк. Пестеливият, но точен изказ на автора представя не само картини, а ...
Холизмът във вокалната педагогика - учебник

Холизмът във вокалната педагогика


Наталия Афеян

Нов български университет
Цена:  9.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Да си припомним смъртта на Орфей: нападнат от побеснели менади, кървящ, разкъсан и накрая обезглавен. Вакханките разхвърляли навсякъде части от тялото му, а реката Хеброс поела във водите си главата и лирата му. Тогава станало чудо - от лирата прозвучали тонове, а мъртвата глава все още пеела. Грозен дракон видял главата и се нахвърлил върху нея, за да я оглозга, но от висините се спуснал Аполон и превърнал в камък чудовището и зиналата му паст. Холистичният светоглед съществува още от древността и през последните повече от сто години е заявил присъствието си в много области на човешкото познание - философия, медицина, ...
Semiotics, image and narration - учебник

Semiotics, image and narration


Нов български университет
Цена:  10.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
It is now a traditional that the intellectual efforts of the participants at the Early Fall School in Semiotics (EFSS), organized annually by the Southeast Center for Semiotic Studied (SEECSS) at the New Bulgarian University, result in a collection of selected papers... ...
Информационна теория на дискретните изчислителни системи - учебник

Информационна теория на дискретните изчислителни системи


Марин Маринов

АИ Проф. Марин Дринов
Цена:  27.60 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
В книгата са изложени теоретичните основи на изследването на дискретните изчислителни системи с помощта на информационните методи. На базата на въведените информационни оценки и развития метод за информационна декомпозиция се определят качеството на изчислителните структури и ефективността на изчислителния процес в тях. Предложени са информационни модели на основните компоненти на дискретните изчислителни системи памети и процесори. Предложен е ентропиен баланс на изчислителния процес, който установява връзка между параметрите на изчислявания алгоритъм и реализиращата го структура. С помощта на статистически данни от ...
Основи на дистанционните аерокосмически технологии - учебник

Основи на дистанционните аерокосмически технологии


Гаро Мардиросян

Нов български университет
Цена:  18.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Книгата е посветена на дистанционните аерокосмически технологии, които стават все по-мощен и ефективен инструмент за надеждно, експресно и оперативно изучаване на всички геосфери, включително и на екосферите и компонентите на околната среда. Предназначена е за студентите от департамент "Науки за Земята" на Нов български университет, но може да се ползва и от широка читателска аудитория - специалисти и учащи се в областта на екологията, опазването на околната среда, комплекса от науки за Земята (география, геофизика, хидрология, метеорология, горско стопанство, природозащита и т.н.), авиацията и космонавтиката, ...
Контролинг концепция - учебник

Контролинг концепция


Ваня Хаджиева

Нов български университет
Цена:  24.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
В учебника са представени ключови постановки на контролинг концепцията. Подбраната методология за излагане на учебното съдържание позволява да се формират у студентите знания и умения за практическото приложение на контролинг концепцията като ефективен подход за дългосрочно управление на съвременните организации. ...
Туризъм. Комуникация. Репутация - учебник

Туризъм. Комуникация. Репутация


Дора Кабакчиева

УИ Епископ Константин Преславски
Цена:  19.00 лв.
Възможна е експресна доставка само за 6 часа в рамките на София, в работни дни от 10:00 до 18:00 часа.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Средоточието на този текст е комуникацията като фактор за развитието на туризма. Затова и понятията "туризъм" - "комуникация" - "репутация" не се изясняват пространно и не са изведени всички аспекти от битуването им. Комуникацията обхваща и изгражда както времето, така и социалното пространство, в които се разгръщат всички туристически и репутационни дейности. И туризмът, и репутацията са във функционална зависимост от нея. Взаимодействието между трите конструкта отразява новите ориентири, параметри и значения в развитието на туристическия отрасъл, продиктувани от претенциите на модерното ...
Описание
Този учебник е създаден за целите на курса за обучение по технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето в Колежа по туризъм - гр. Варна.
Съдържание
От издателството
Предговор
От автора
Увод
Многостепенният модел на човешкия организъм
  • Седемте тела (седемте диапазона на вибрациите) на човека. Системата за самодиагностициране и самолечение, заложена в човешката природа
    • Физическото тяло
    • Етерното (енергийното) тяло
    • Фините тела (астралното, интуитивното, каузалното, менталното, духовното)
  • Етерното (енергийното) тяло
    • Информационно-биоенергийният модел на етерното тяло. Структурните връзки. Психобиоенергийната хомеостаза
    • Основните биоенергийни звена на етерното тяло
    • Енергийните центрове (чакрите)
    • Енергоинформационните зони на главата
    • Системата за саморегулиране
    • Инфекцията - механизъм за избор на енергия в етерното тяло. Седемте диапазона на излъчване от причинителите на инфекциозни заболявания
  • Петте фини тела
    • Макрокосмосът и микрокосмосът и тяхната взаимовръзка. Основните космически закони
    • Понятието за фините тела. Структурата на фините тела, формата и връзката между тях
    • Класификация на уврежданията на фините тела
    • Методите за отстраняване на уврежданията на фините тела
  • Системната диагностика. Алгоритъмът за откриване и отстраняване на причините за уврежданията в седемте тела на човека. Връзката с подсъзнанието
  • Числови, геометрични и съставни вибрационни редове
  • Графична нумерологична мандала - начин за настройване на подсъзнанието за радиестезична работа
  • Физическото тяло. Диагностика на органичните нарушения и методи за отстраняването им
Радиестезичният метод за възстановяване на здравето
  • Радиестезичният ефект и работата с махало
  • Практически методи за радиестезично изследване на енергийните канали и въздействие върху тях
    • Каналът на белите дробове, P (фр.), 3 -5 часа сутринта, "ин" канал
    • Каналът на дебелото черво, GI (фр.), 5 -7 часа, "ян" канал
    • Каналът на стомаха, E (фр.), 7 - 9 часа, "ян" канал
    • Канал на далака и задстомашната жлеза, RP (фр.), 9 - 11 часа, "ян" канал
    • Каналът на сърцето, C (фр.), 11 - 13 часа, "ин" канал
    • Каналът на тънкото черво, IG (фр.), 13 - 15 часа, "ян" канал
    • Каналът на пикочния мехур, V (фр.), 15 - 17 часа, "ян" канал
    • Каналът на бъбреците, R (фр.), 17 - 19 часа, "ин" канал
    • Каналът на перикарда (сексуалният канал), МС (фр.), 19 - 21 часа, "ин" канал
    • Каналът на тройния нагревател, TR (фр.), 21 - 23 часа, "ян" канал
    • Каналът на жлъчния мехур, VB (фр.), 23 - 01 часа, "ян" канал
    • Каналът на черния дроб, F (фр.), 01 - 03 часа, "ин" канал
    • Предносредният канал, VC (фр.), през цялото денонощие, "ян" канал
    • Задносредният канал, VG (фр.), през цялото денонощие, "ян" канал
    • Описание на схемите на биоенергийните връзки между каналите (органите)
    • Биоенергиен масаж (обща схема на масажа на външния ход на енергийните канали(
    • Вакуумна терапия
    • Масаж на вътрешния ход на енергийните канали
    • Лечебно-профилактичен масаж по системата До-ин (общ за всички канали)
    • Методика за радиестезично откриване на енергийни тапи и начини за отстраняването им от каналите
    • Отстраняване на енергийните тапи по метода "включване" на съзнанието
    • Определяне с P-метод наличието на енергия в чакрите и на енергийни тапи в чакралните връзки
    • Радиестезична диагностика на "чудните" меридиани
    • Радиестезична диагностика на вътрешните органи по ириса на окото, по ушната мида, по стъпалото и по зъбите
    • Точки за въздействие при спешни случаи
    • Изследване на инфекциозния статус на човека с P-метод
  • Други области на практическото използване на P-метод
    • Определяне на некачествени хранителни продукти (нитратни, радиоактивни и т.н.). Откриване на хранителните алергени. Подбиране на дозите на лекарствени средства и избор на процедури
    • Определяне на индивидуална диета при заболяване на който и да е орган
    • Определяне на геопатогенни зони
    • Определяне на неблагоприятните излъчвания от дрехи, обувки, козметични кремове, растения, картини и т.н
  • Опит в използването на радиестезичния метод в лечебната практика
Литература
Рейтинг
За да оцениш учебника "Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето", избери цифрата отговаряща на твоята оценка по десетобалната система:



1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Мнения на посетители
 

Ако искаш да си първият дал мнение за този учебник, направи го сега!

Твоето име:
Тип:
e-mail:
Мнение:
 
Важна информация!
Мненията, които най-добре описват учебника, ще бъдат видими при всяко посещение на страницата. За да видиш всички останали мнения, натисни бутона "Покажи всички мнения". Без предупреждение ще бъдат изтривани коментари с обидно, расистко, клеветническо или друго съдържание, което нарушава добрия тон.
Али Грийн, Тамара Сандерсън
Михаела Манасиева
Джона Бъргър
Търсене
Книги
Ваучери за подарък от store.bg
Намаление на хиляди книги