Специалистите на Essence създават топер за сенки за очи. Можете да го използвате самостоятелно или върху любимия си цвят сенки за очи. Многобройните хроматични частици ще придадат неустоим блясък на всеки грим. Ако искате незабравима визия, след която всички се обръщат, то Essence Multichrome Flakes Eyeshadow Topper е това, от което се нуждаете. Той идва в красиво бурканче във формата на диамант. ... |
|
Насладете се на очарователна визия с блестящите сенки за очи - топер от Eveline . Те са част от серията Choco Glamour . Сенките се предлагат в универсален златист нюанс Moon Sparkle и оставят лъскаво покритие. Топерът може да се нанася на сухо за постигане на искрящ ефект или с влажна четка, за да се създаде ефект на течен метал. Подходящ е за нанасяне върху сенки за очи, като засилва блясъка им. ... |
|
Създайте ярка визия и се забавлявайте с гримовете от колекцията Wibo Girls Just Wanna Have Fun . ... Специалистите на Wibo ви предлагат ултра блестящи сенки за очи - топер, с които ще се радвате на очарователна визия. Те имат нежна кремообразна текстура, която се нанася лесно и равномерно върху клепача. Топерът Wibo осигурява наситен и дълготраен цвят. Подходящ е както за дневен, така и за вечерен грим. ... |
|
Зимни ръкавици с дебела подплата тип полар. Те са изработени от безшевно трико, с ластичен маншет и дишащ гръб. Предназначени са да ви защитят през зимните месеци по време на вашата работа. Ръкавиците се предлагат в комплект от 12 чифта с размер 10 (25 cm). ... |
|
Настоящият учебник е съобразен с основните методични единици, залегнали в учебните програми на учебните планове за студентите от специалностите на Аграрния факултет при Тракийски Университет - Стара Загора. Той може да бъде ценно помагало и за всички, които работят в областта на микробиологията на млякото и млечните продукти, които искат да се запознаят с тази специфична материя. Изданието е част от системата Мляко и млечни продукти на Тракийски университет . ... |
|
Библия на мераклията. Книгата съдържа рецепти за приготвяне в домашни условия, на мераклийски благини от мляко... на чиста и вкусна храна! В нея има много цветни снимки и подробни обяснения, с конкретните мерки, количества и подправки, за всяка една рецепта, за направата в домашни условия на сирена, кашкавали, млека, майонези, сосове, сладоледи и много други. Блога на Димитър Цветков - Дзверски вкусно, както и страницата му имат десетки хиляди последователи. Там те намират съвети за направа и на сирена, кашкавали, майонези, туршии, сладка, лютеници... и каквото се сетите още, но най-ценното е, че всички негови рецепти ... |
|
Вкусни рецепти, изпробвани от вестник Всичко за семейството. ... Най-добрите готварски рецепти за ястия със свинско месо, изпробвани за вас от в. Всичко за семейството. Представяме ви първата книжка от Кулинарната енциклопедия на издателство Труд и вестник Всичко за семейството. Сигурно сте чували тази максима, претендираща за вникване в народопсихологията - Българинът обича свинско и винско. Само че напоследък свинското не е много модерно, защото е набедено за нездравословна храна. Диетолозите казват, че това е мит. В настоящата книга ще откриете вкусни и полезни рецепти със свинско месо - супи, основни гозби, печива, ... |
|
Семейни рецепти от три поколения."В тази книга представям рецептите, които останаха в записките на майка и баба. Избрал съм и мои лични рецепти, както и такива от приятели и известни кулинари. Добавил съм и любими класически ястия. Надявам се, че съм успял да направя добър сборник, който да ви покаже гозби от последните 100 и повече години. Съвременните тенденции обогатиха и разнообразиха много световната кухня. Днес е трудно да се претендира за пълнота и точност, защото ястията все повече са предмет на творчество, въображение и развитие. Не бих желал да приемате рецептите като канон. Надявам се да се забавлявате, ... |
|
В България думата сирене обикновено се използва за бялото саламурено сирене, но всъщност има хиляди видове със свои специфични характеристики, получени в зависимост от вида мляко, технологията, мястото на производство. Общото за всички сирена е, че се получават след коагулация на белтъчините в млякото, обикновено след прибавяне на сирище, след което коагулиралата маса се отцежда от остатъчната суроватка. Следва процес на узряване на сиренето, като през това време то променя вкуса и вида си. Сиренето може да се сервира с вино на официални обеди и вечери, като вечер се сервира между главното меню и десерта или накрая. С ... |
|
Крехко, сочно, вкусно! ... Сигурно често ви се случва като купите птиче месо от магазина да се замислите как да го сготвите, независимо колко пъти сте го готвили досега. Тази книга ще ви улесни с отговора. Отваряте например на "Пилешко" и намирате да речем, "Пилешки бутчета". Следват рецептите за пържени, задушени, печени или поширани бутчета. Ако ви се ядът задушени бутчета, си изберете коя рецепта ви се хапва точно днес. Книгата е направена по този начин, за да ви улесни максимално с търсенето на желаната рецепта, вместо да се налага да четете страница по страница. А след като се спрете на желаната ... |
|
Градински ръкавици, изработени от безшевно трико, топени в латекс с ластичен маншет. Ръкавиците са декорирани с цветя и се предлагат в комплект от 12 чифта с размер 10 (25 cm). ... |
|
Ръкавиците на Top Strong са изработени от безшевно полиестерно трико. Топени са в нитрил и разполагат с дишащ гръб и ластичен маншет. Ръкавиците отговарят на стандарти EN 388 и EN 420. ... |