Във фототипното издание "Нова готварска книга" ще откриете автентична българска кухня - супи, салати, основни ястия, дивечови ястия, десерти. ... |
|
Готварска книжка за всяко дете! Внимателно подбрани рецепти, комбинирани с пъстри илюстрации и фотографии, кратки съвети и любопитни факти за хранителните продукти, правила за сервиране на масата - в Моята първа готварска книга е събрано всичко необходимо за успешни първи стъпки в кухнята. Пухкави палачинки, здравословна италианска салата, ефектно картофено ветрило и бисквитки, които се топят в устата. Звучи примамливо, нали? Това не е меню на ресторант, а само малка част от всички вкуснотии, които ще откриеш на страниците на твоята първа готварска книга! С нейна помощ ще направиш първите си стъпки в света на кулинарията ... |
|
Бързо, лесно, вкусно. Независимо че уредът е наречен фрайер, тоест уред за пържене, с него може да се приготви здравословна храна на грил като във фурна, десерти и други с горещ въздух. При готвенето с фрайер с горещ въздух се използва с 80% по-малко мазнина. Фрайерът не заема много място в кухнята и се ползва много лесно. В горната част на фрайера горещият въздух прави кръгообразни движения и по този начин се готви храната от пресни или замразени продукти. Във фрайера има затопляща камера и кошница, както и при други уреди, и при фрайера различните модели са снабдени с допълнителни приспособления, като например ... |
|
150 вкусни рецепти за подхранване на микробиома и възстановяване на чревното здраве. ... Отгледайте сами своя микробиом. Излекувайте храносмилателната си система. Стомашно-чревната микрофлора е съвкупност от стотици милиарди бактерии, вируси и гъбични организми, които населяват червата ви и живеят в симбиоза с вас. Когато микробиомът е нарушен, могат да последват редица усложнения като алергии, чувствителност към храни, психически проблеми, повишаване на теглото, синдром на раздразненото дебело черво и автоимунни заболявания. "Готварска книга за микробиома" ви осигурява информацията и рецептите, които са ви ... |
|
Най-доброто от столетието ... В тази книга са включени 1100 златни рецепти на столетието, което я прави незаменим кулинарен помощник. ... |
|
Невероятна готварска книга! Седем раздела с любимите рецепти на Пух и приятелите му. Чудни курабийки и медени кексчета, полезни салати и фантастични сандвичи, апетитни топли ястия и изкусителни десерти и напитки - истинско удоволствие за езика, подправено с усмивките на Пух и неговите другари. Всяка от рецептите е представена в последователни стъпки, придружени с илюстрации. Това е идеалната книга за малките готвачи! ... |
|
Ако вие или ваш близък страдате от някаква форма на автоимунно заболяване, може би вече знаете, твърде добре колко малко съвременната медицина може да направи за облекчаване на това състояние. Това обаче не е причина да се обезсърчавате и да губите надежда! В тази готварска книга към новаторския енциклопедичен пътеводител "Автоимунен палео протокол" д-р Сара Балантайн ви показва как лесно и вкусно може да възстановите здравето си. Насладете се на повече от 200 рецепти за апетитни и питателни ястия с лечебни храни. Експериментирайте със стотици вариации на рецептите. Организирайте пазаруването, готвенето и ... |
|
В книгата ще откриете рецепти за приготвянето на вкусна храна чрез мултикукър, готвене на високо налягане. ... |
|
Това е книга за всеки, който обича да си хапва и да се забавлява, докато готви. За всеки, който не смята, че да си голям, значи да не си дете - и че да си дете, не значи непременно, че не си също голям. Аля Маркова е родена в България, но израства в Испания и сега живее и работи там. Както се определя тя самата: "По професия съм карикатурист, или по-скоро: карикатурист, който някога е искал да бъде готвач". Храната я вдъхновява и Аля създава собствен кулинарен блог , в който представя рецептите си в рисунки. Най-любимите от тях са събрани в настоящата книга. Илюстрации: Аля Маркова. ... |
|
Рецептите в тази книга включват както традиционни, така и някои нови покрития, за които се използват различни видове меса и домашни птици, купени за случая или останали след приготвянето на други блюда, консервирана или пушена риба, стриди, раци и други морски продукти, всички зеленчуци и плодове, различни видове сирена, ароматни треви и други подправки. ... |
|
Летуването на къмпинг е приятно, забавно и евтино. Не е свързано с протоколните изисквания на хотелите, а по-скоро е почивка, съпроводена с пълна свобода на действията, чист въздух и апетитно готвене. ... |
|
Киноата, позната и отглеждана стотици години от инките в Южна Америка, в Андите, е наречена майката на зърнените храни, въпреки че според специалистите не принадлежи към тези култури, а е по-близо до семейството на цвеклото, спанака и други подобни. Според древните хроники инките се отнасяли с такъв респект към растението, защото го смятали за божествено, за уникална храна, която укрепвала здравето и дарявала човека с дълголетие. Забравена за дълги години поради бедствия и болести в Южна Америка, през 60 -те години на миналия век киноата отново се възражда, след като учените проявяват интерес и започват да проучват ... |