Течният тор на "Power Supply" е комплексен балансиран течен тор (NPK 5-5-5+Mg+HME), съдържащ макроелементи, микроелементи (свързани в хелатна форма) и допълнително обогатен с магнезий, който играе важна роля в изграждането на хлорофила и транспорта на фосфатите.
Приложение:

- Подходящ е за листно подхранване на житни култури, тъй като те натрупват много магнезий в зърната при наливането им
- Препоръчва се за култури, които имат силна потребност от магнезий като: краставици, цвекло, домати, картофи, череши, ябълки и цитруси
- при употреба се разреждат 10-15 ml в 1 l вода
Свойства на химичните елементи:

- Магнезий - проявява общо регулиращо действие и при усвояването на хранителни елементи и вода чрез корените на растенията. Той е слабо наличен в песъчливи, киселинни почви, при студ и влага.
Магнезиевият недостиг се среща най-често по време на фазата на интензивния растеж на културите и се изразява в жълти и кафяви листа, които увяхват и умират, преждевременно остаряване на културата, изкривяване на дръжката, окапване на листата - Азот - играе важна роля при фотосинтезата, образуването на листна маса, формирането на плодовете, количеството и качеството на добива. Растенията имат нужда от азот през цялата си вегетация
- Фосфор - спомага за по-добрата покълняемост и за ускореното цъфтене и зреене на плодовете и зеленчуците. Подобрява вкуса им. Ускорява растежа на кореновата система на младите растения, повишава устойчивостта на растенията към измръзване и суша. Отстранява негативното влияние на едностранното азотно торене
- Калий - прави растенията по-устойчиви против болести и измръзване, допринася за развитието на восъчен слой на епидермиса, който предпазва от заболяване и загуба на вода, увеличава размерите и подобрява вкуса на плодовете
Фази на торене и разходна норма за различните култури

Култура | Фаза на торене | Разходна норма |
Пшеница, ечемик, овес, ръж | Двукратно във фаза братене до изкласяване | 300 - 400 ml/da |
Картофи | 2 - 3 пъти от началото на фазата, в която две съседни в реда растения започват да се докосват | 300 - 400 ml/da |
Зеленчуци | 2 - 3 пъти при достатъчно развита листна маса | 300 - 400 ml/da |
Лозя | 2 пъти от втори цъфтеж | 300 - 400 ml/da |
Овощни култури | 2 - 3 пъти след прецъфтяването | 300 - 400 ml/da |
Състав

Химичен състав | Процентно съдържание |
Азот (N) | 5 тегл .% |
Дифосфорен пентаоксид (P2O5) | 5 тегл. % във водоразтворима форма |
Дикалиев оксид (K2O) | 5 тегл. % във водоразтворима форма |
Бор (B) | 0.030 тегл. % |
Мед (Cu) | 0.020 тегл. % |
Молибден (Mo) | 0.003 тегл. % |
Цинк (Zn) | 0.020 тегл. % |
Манган (Mn) | 0.020 тегл. % |
Магнезиев оксид (MgO) | 3 тегл. % |
Желязо (Fe) | 0.060 тегл. % |
Инструкции за безопасност:

- Да се пази от деца.
- Да се съхранява плътно затворен и на сухо място.
- Да се съхранява далеч от храни и напитки за хора и животни.
- Да се избягва контакт с кожата и очите.
- При контакт с очите и кожата да се измие обилно с вода. В случай, че раздразнението продължава, да се потърси лекарска помощ.
- За почистване на пода и всички предмети замърсени с този продукт, да се използва вода.
- При поглъщане, устата да се изплакне с вода, но само ако пострадалия е в съзнание.
- Силно вреден при поглъщане.
- Дразни очите и кожата
- Съхранявайте при температура от 0° до 40°C.