Био кафето на Alce Nero има уникален "мока" характер, който се отличава с мек и балансиран вкус, изпълнен с ароматни сладки нотки, напомнящи на кафява захар, праскови в сироп и захаросани плодове. То е произведено от 100% Арабика, отглеждана на надморска височина над 1500 m в планинските райони на Латинска Америка, основно в Никарагуа и Перу, под сянката на тропическите дървета. Там, благодарение на уникалния климат и почва, зърната развиват нежен, фин и балансиран вкус с деликатен аромат и леки сладки нюанси. Кафето е внимателно изпечено, за да разкрие своята нежност и богат аромат, а веднага след това е пакетирано в специална защитна опаковка с клапа, която съхранява аромата, предпазва зърната от контакт с въздуха и запазва тяхната свежест и вкус.
Характеристики:

- вид кафе - на зърна
- кафе зърна - 100% Арабика
- произход - планинските райони на Никарагуа и Перу в Латинска Америка
- сладък вкус, напомнящ на кафява захар, праскови в сироп и захаросани плодове
- неподправен аромат
Продуктът е произведен съгласно стандартите на FairTrade – инициатива, която гарантира справедливо възнаграждение за фермерите и насърчава устойчиво земеделие с грижа към хората и природата.Важно: Да се съхранява на стайна температура. След отваряне, съхранявайте в хладилник, за да се запазят ароматните масла в зърната, и консумирайте в рамките на 3 - 4 дни.