Био мляното кафе за мока с по-интензивен вкус на
Alce Nero е създадено от смес между Арабика и Робуста с произход от Латинска Америка, по-специално от Никарагуа и Перу. Кафето съчетава плътност и богат аромат на какао, който остава дълго след консумацията. В същото време арабиката от Никарагуа омекотява горчивината с деликатни нотки на препечен хляб и ванилия, докато леката киселинност се разкрива чрез карамелизирани ароматни нюанси. Зърната се изпичат внимателно и се опаковат в защитена атмосфера с клапа, която позволява на естествените газове да излизат, без да пропуска кислород. Така се предотвратява окисляването, а кафето продължава да зрее и запазва пълнотата на своя характерен вкус и аромат. Подходящо е за приготвяне в мока кафеварка - традиционния начин за вкусно и ароматно кафе у дома.
Характеристики:

- вид кафе - мляно
- кафе зърна - Арабика и Робуста от Латинска Америка
- произход - Никарагуа и Перу в Латинска Америка
- нотки - какао, карамел, ванилия, препечен хляб
- силен и плътен аромат
- омекотена горчивина
Продуктът е произведен съгласно стандартите на FairTrade – инициатива, която гарантира справедливо възнаграждение за фермерите и насърчава устойчиво земеделие с грижа към хората и природата.Важно: Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне, да се съхранява в плътно затворен контейнер.