Плодовете са основна част от храненето на бебетата, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Десертът от ябълка, манго и праскова с извара на Gerber е с подходяща за възрастта текстура, с малки намачкани частици, подходящи за стимулиране на дъвкателните умения на бебето, с нежна текстура и приятен натурален вкус. Комбинацията от извара с малки намачкани парченца ябълки, манго и праскови допринася за изграждането на хранителни навици на детето чрез опитване на нови и разнообразни вкусове и текстури. Десертът от ябълка, манго и праскова с извара: съдържа натурални и ... |
|
Плодовите дуети на "HiPP" са уникална комбинация от кисело мляко или извара с подбрани плодове - на 2 отделни нива. Те са подходящи при пътувания, за закуски между храненията или като десерт за вашето дете. Ще доставят наслада и ще предложат нов вкус в менюто на детето. Те са подходяща храна за бебета след 7 месеца, която ще му достави наслада и ще предложи изцяло нов вкус. С всеки "плодов дует" детето ви получава допълнителна порция мляко и калций. Плодовият дует био праскова и кайсия с извара: не съдържа глутен не съдържа добавени аромати не съдържа добавени консерванти¹ не съдържа ... |
|
Плодовият дует на "Bebivita" е в бурканче от 190 g и е подходящ за бебета над 10 месеца. Той представлява комбинация от извара, ябълки и банани, която ще достави на вашето дете наслада и ще му предложи един изцяло нов вкус. Десертът е кремообразен с фин вкус. Не се нуждае от предварително затопляне и е подходящ при пътувания, за закуски между храненията или като десерт. Био плодовия дует от извара, ябълки и банани: е идеален за междинно хранене е без добавена захар не съдържа глутен е без добавени аромати е без добавени овкусители Важна информация за храненето на вашето бебе: Световната Здравна ... |
|
Храната е част от серията NaturCroq, в която може да откриете още храни съдържащи натурални съставки. ... |
|
В книгата ще намерите: редки рецепти от дедите ни до наши дни; как да правим сирене, кашкавал, масло, кисело мляко, родопска брънза и други домашни продукти от козе, овче, биволско и краве мляко; чужди рецепти и как да станете най-добрите майстори и познавачи на млечните продукти. Проф. Д-р Ангел Кожев е дългогодишен директор на "Института по млечна промишленост". Автор е на няколко книги по технология и нови асортименти, кашкавали и други полутвърди сирена от овче, краве, козе и смесено мляко. Три поредни мандата проф. Кожев е член на Управителния съвет на Националната асоциация на ... |
|
Какво ще научим от тази книга? Настоящото ръководство е предназначено за домашно и фермерско ползване и има за цел да даде основни познания на интересуващите се от производство на млечни продукти при домашни и фермерски условия. ... |
|
Настоящият учебник е съобразен с основните методични единици, залегнали в учебните програми на учебните планове за студентите от специалностите на Аграрния факултет при Тракийски Университет - Стара Загора. Той може да бъде ценно помагало и за всички, които работят в областта на микробиологията на млякото и млечните продукти, които искат да се запознаят с тази специфична материя. Изданието е част от системата Мляко и млечни продукти на Тракийски университет. ... |
|
Въздушният фрайер е модерен кухненски уред, който приготвя храната посредством завъртането на много горещ въздух около нея вместо употребата на мазнина. Той предлага алтернативен вариант на храните, които обикновено се приготвят във фритюрник, но с ниско съдържание на мазнини. Топлината прави хранителната съставка хрупкава и суха отвън, но мека и влажна отвътре. Фрайерът може да бъде използван за почти всичко. Освен да пържите вие може да приготвяте скара, да печете и да задушавате. Многообразието от готварски варианти улеснява приготвянето на каквото и да била храна по всяко време на деня. ... |
|
В книгата ще откриете информация за: кърмене; отбиване и захранване на бебето; съвети за приготвяне на храната; рецепти. Балансираното и здравословно хранене е от особено значение за растежа и развитието на бебето. Коя е най-добрата храна за най-малкият член на семейството? Съществуват внушителен брой теории по този въпрос. Целта на книгата е да ви помогне в тази важна област от отглеждането на бебето и малкото дете с ценни съвети, практични и лесни за изпълнение рецепти, които ше се усладят не само на невръстния палавник, но и на цялото семейство. ... |
|
Рецептите в книгата са публикувани през годините във Вестник на Жената. Част от тях са чисто български, готвени от нашите стари майки и баби, а другата част са рецепти от чужд произход, но много близки до нашата кухня. Половината от рецептите, поместени в тази книга са нови, а другата половина - препечатани от вестника. Книгата е част от поредицата Автентична българска кухня. ... |
|
Комплектът съдържа 3 книги от Елена Георгиева - Да готвим лесно с баба, Салати за всички сезони и Десерти за всеки вкус. ... Да готвим лесно с баба "В книгата са представени 112 традиционни рецепти, като това ще ти помогне да приготвиш любимите си храни и традиционни празнични трапези за Коледа, Великден и други. В нея има основна информация за храните и хранителните вещества в тях. Дадени са съвети за хигиена, съхранение, комбиниране на храните, основни правила за готвене, информация за подправките и добавянето им в различните ястия. Също така съм добавила 2 примерни седмични менюта плюс пазарски списъци за ... |
|
Зеленчукови, месни, рибни и плодови салати. ... Изданието съдържа над 188 рецепти за салати, което ще те вдъхнови да направиш както стандартни традиционни салати, така и по-екзотични и интересни салати, плодови салати и други. Добавени са и основни съвети за различните зеленчуци, относно съхранение, освежаване и използването им. ... |