store.bg - бързо, лесно и удобно
store.bg - бързо, лесно и удобно!
Грижа за клиента   |   За контакти
Начало   ...    ...    Търсене на: Технологията на рибни продукти
Начало   ...    ...  

Търсене на: Технологията на рибни продукти

Хигиена и технология на месо и месни продукти
Валентин Русев, Динко Динков, Тодор Стоянчев, Деян Стратев

Тракийски университет
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Цена:  30.00 лв. / 15.34
Стокознание
Христо Кожухаров

Матком
Цена:  12.00 лв. / 6.14
Стокознание
Христо Кожухаров

УНСС
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  25.00 лв. / 12.78
Технология на кулинарната продукция - част 1
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Технология на месните продукти
Костадин Василев

Матком
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  9.90 лв. / 5.06
Старт в света на технологиите
Мишел Ю

Пан
Продуктът е представен с видео материали
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  23.90 лв. / 12.22
Технология на кулинарната продукция - част 2
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Технология на нефта и газа
Атанас Иванов, Надежда Улезко, Гергана Иванова

Техника
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  18.00 лв. / 9.20
Технология на продуктите на органичния синтез и битовата химия
Лиляна Натова, Сашка Хаджийска

Техника
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.00 лв. / 7.16
Технология на кулинарната продукция - част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Технология на кулинарната продукция - част 1
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия
Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова

Матком
Продуктът е представен с вътрешни страници
Цена:  14.90 лв. / 7.62
Страница:
Търси:
Продукти отговарящи на търсене: Технологията на рибни продукти
Хигиена и технология на месо и месни продукти -
Хигиена и технология на месо и месни продукти
Валентин Русев, Динко Динков, Тодор Стоянчев, Деян Стратев

Тракийски университет
Цена:  30.00 лв. / 15.34
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Учебникът Хигиена и технология на месо и месни продукти се базира на съвременните научни постижения и е съобразен с учебната програма на дисциплината Хигиена и технология на месото и месните продукти, залегнала в учебния план за студентите по Ветеринарна медицина от Ветеринарномедицински факултет при Тракийски университет в град Стара Загора. Предназначен е за студентите по ветеринарна медицина, както и за специалисти от практиката, работещи в сферата на месодобив, месопреработка, технологии за добив и преработка на риба и яйца. Тематичният обхват позволява в широкият читателски кръг да намерят място държавни служители и ...
Стокознание -
Стокознание
Христо Кожухаров

Матком
Цена:  12.00 лв. / 6.14
Учебник за професионални гимназии по икономика, търговия и мениджмънт. ... Учебникът по "Стокознание" е разработен по учебната програма, утвърдена от "МОН" за специалностите - "Продавач-консултант", "Търговия", "Митническа и данъчна администрация", "Търговия на едро и дребно" и други от съответните професии и професионални направления. Като учебно помагало може да се използва и от студенти в колежи и университети, както и от обучаващите се в учебни центрове, школи и други. Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2025/2026 г. Ако имате нужда ...
Стокознание -
Стокознание
Христо Кожухаров

УНСС
Цена:  25.00 лв. / 12.78
Продуктът е представен с вътрешни страници
Трето преработено издание. ... Учебникът е написан по учебните програми на дисциплините Стокознание на суровините, материалите и готовата продукция, Стокознание на индустриалния продукт, Стокознание в транспорта и Стокознание за специалностите Стопанска логистика, Икономика на кооперациите, Икономика на търговията, Маркетинг и Икономика на индустрията. Състои се от обща и специална част. В общата част са разгледани въпросите, отнасящи се до предмета, методите и съдържанието на учебната дисциплина Стокознание, до класификацията, асортимента и маркировката на суровините, на материалите и на готовата продукция, до тяхното ...
Технология на кулинарната продукция - част 1 -
Технология на кулинарната продукция - част 1
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна подготовка на учениците от X до XII в професионалните и профилирани гимназии по хранене и туризъм за дисциплината "технология на кулинарната продукция в професионално направление "Готвач" и "Рестораньор". Основна задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологичната обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене. За тази цел последователно са разгледани различните процеси и измененията настъпващи в хранителните вещества на ...
Следват резултати с по-слабо съвпадение на търсеното:
Технология на месните продукти -
Технология на месните продукти
Костадин Василев

Матком
Цена:  9.90 лв. / 5.06
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящият учебник е написан в съответствие с разработената от МОМН учебна програма и е предназначен за специалността „Техника и технология на месото и месните продукти" в техникумите по хранително-вкусова промишленост. В него са разгледани основните суровини и спомагателни материали, които се използват при производството на месни продукти, и изискванията към тях. Разгледан е също така химичния състав на мускулната, съединителната и мастната тъкан, изграждащи месните суровини, както и структурно-механичните свойства на месото и биохимичните процеси протичащи в него след клането на животните. Подробно са разгледани ...
Старт в света на технологиите -
Старт в света на технологиите
Мишел Ю

Пан
Цена:  23.90 лв. / 12.22
Продуктът е представен с видео материали
Продуктът е представен с вътрешни страници
Всичко, което трябва да знаете за стартъпите, роботите игрите и приложенията. Мечтали ли сте си някога да стартирате собствена технологична компания? А да станете програмист, да проектирате видеоигри или да конструирате роботи? Съществуват безброй технологични професии, от които можете да избирате - от предприемач и анализатор на данни през софтуерен инженер до инженер на електрически автомобили, аниматор и изследовател на изкуствен интелект. Научете повече за тези професии, за историята на технологиите, както и много други неща! Илюстратор: Сол Линеро. ...
Технология на кулинарната продукция - част 2 -
Технология на кулинарната продукция - част 2
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебник за професионални гимназии. ... Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг". Разработен е съгласно утвърдените от Министерството на образованието, младежта и науката учебни програми. Като учебно помагало би могъл да се ползва и от студенти в колежи и университети по специалности, свързани с кетъринга и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри за системата на общественото хранене и кетъринг-кулинарното производство. Може да се ползва и от работещите в ...
Технология на нефта и газа -
Технология на нефта и газа
Атанас Иванов, Надежда Улезко, Гергана Иванова

Техника
Цена:  18.00 лв. / 9.20
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебникът е написан съгласно с тематичния план от 1990 г., одобрен от МОНК, и е предназначен за учащите се от III и IV курс на техникумите по химическа промишленост със специалност Технология на нефтопреработването. В учебника са разгледани основните насоки за преработване на нефта и газа - получаване на моторни горива, нефтени масла и някои специални продукти - парафин, церезин, битуми и други. Важно! Изданието е на много години и наличните бройки не са в перфектния вид, в който обичайно са книгите, които предлагаме. ...
Технология на продуктите на органичния синтез и битовата химия -
Технология на продуктите на органичния синтез и битовата химия
Лиляна Натова, Сашка Хаджийска

Техника
Цена:  14.00 лв. / 7.16
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебникът е написан съгласно с учебната програма МНП и е предназначен за учениците от ЕСПУ - професия Оператор в химикотехнологични процеси, специалност Оператор в производството на продукти на органичния синтез и битовата химия. Подбраният материал е съобразен с нивото на учениците от съответната степен на обучение. Разгледани са химизмът и начините за производство на суровини за органичния синтез - от въглища, нефт и природен газ, както и чрез използване на процесите халогениране, сулфониране, нитриране, нитрозиране, редукция, окисление, диазотиране, C-, O-, N- и S-алкилиране и естерификация, като са описани и някои от ...
Технология на кулинарната продукция -  част 2 -
Технология на кулинарната продукция - част 2
Георги Сомов, Недялка Краевска

Тонипрес
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Възможна е доставка преди Kоледа, ако е до офис на Еконт или автомат на BOX NOW.
Продуктът е представен с вътрешни страници
Настоящото учебно помагало е съобразено с учебната програма за задължителна професионална подготовка на ученици от 10. клас и 12. клас в професионалните и профилираните гимназии по хранене и туризъм за дисциплината "Готвач" и "Ресторантьор". Основната задача на учебното помагало е да запознае учениците с всички етапи на технологична обработка на хранителните продукти и получаването на полуфабрикати и готови ястия за заведенията за хранене. За тази цел последователно са разгледани различни процеси и измененията, настъпващи в хранителните вещества на продуктите в резултат на кулинарна обработка. ...
Технология на кулинарната продукция - част 1 -
Технология на кулинарната продукция - част 1
Стамен Стамов, Кремена Никовска

Матком
Цена:  11.90 лв. / 6.08
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с вътрешни страници
Учебник за професионални гимназии. ... Учебникът е предназначен за учениците от професионалните гимназии, обучаващи се по професионално направление "Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг". Разработен е съгласно утвърдените от Министерството на образованието, младежта и науката учебни програми. Като учебно помагало би могъл да се ползва и от студенти в колежи и университети по специалности, свързани с кетъринга и туризма. Подходящ е за учебни центрове, школи и други звена, обучаващи кадри за системата на общественото хранене и кетъринг-кулинарното производство. Може да се ползва и от работещите в ...
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия -
Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия
Гроздан Караджов, Радка Василева, Мария Николова

Матком
Цена:  14.90 лв. / 7.62
Продуктът е сред най-интересните в store.bg
Продуктът е представен с вътрешни страници
Четвърто издание ... Производството на хляб е една от първите дейности на човека, започнала при заседналия му начин на живот. Приготвянето на храна е изисквало отглеждането на подходящи растения. За хляба това са житните - пшеница, ръж, царевица, ечемик и др. Постепенно начините за приготвяне на хляб, неговият вид и състав се усъвършенствуват с развитието на човешкото общество - от кашите с цели или натрошени зърна, използуването на кисел квас, откриването на хлебната мая до създаването на съвременните механизирани технологични процеси. Разнообразява се и асортиментът, който вече включва богатство от национални традиции, ...
Търсене на: Технологията на рибни продукти
Страница:
Моника Чернин
Търсене
Избери сектор