Душ кремът от "Ziaja" има вложен активен комплекс в състава си, базиран на козе мляко. Той спомага за хидратирането и изглаждането на кожата, правейки я по-еластична. Провитамин B5 се грижи за интензивното подхранване на кожата. оптимално съчетава регенериращо и защитно действие, а след употреба кожата Ви е хидратирана и мека. Подходящ е за употреба при всеки тип кожа. Душ кремът е дерматологично тестван, с балансирано pH и е преминал тестове за алергии. ... |
|
Кремът е на основата на природни биологично активни компоненти, които идеално попълват липсата на кожата от подхранващи вещества и спомагат за възстановяване на нейния здрав вид и функционална активност на клетките. Козето мляко съдържа голямо количество от витамин A, витамин C, витамин D, витамин B и всички необходими микроелементи, подхранва кожата, повишава обменните процеси. Екстрактът от маслини омекотява кожата и възпрепятства загубата на влага, като нормализира мастния обмен. ... |
|
Специалистите от "Nature of Agiva" създават крем за лице, предназначен за хидратиране и подхранване на сухата и чувствителна кожа. Той има противостраеещ и изглаждащ ефект. Намалява бръчките и фините линии и предотвратява появата им. След употребата на дневния крем, ще се радвате на копринено гладка, подмладена, със свеж и здрав вид кожа. Формулата е обогатена с коензим Q10 и розово масло, които имат мощен антиоксидантен ефект. Те подпомагат възстановяването на енергийния запас на клетките и подобряват регенерацията на кожата. Грижат се за възвръщането на еластичността и мекотата на кожата. Формулата е ... |
|
Глицериновият крем-маска за цялостна защита на ръцете овлажнява в дълбочина, подхранва, регенерира кожата на ръцете и запазва младежкия им вид. Осветява пигментациите и прави дори много увредената и дехидратирана кожа на ръцете изключително мека и сатенено гладка. Основни активни съставки: козе мляко – увеличава еластичността и омекотява, овлажнява и регенерира масло от карите – овлажнява в дълбочина и омекотява глицерин – осигурява нужното ниво на влага дори в най-дълбоките слоеве до 48 часа олио от пшеничен зародиш – предпазва от загрубяване на кожата и от цепене колаген и еластин – придават ... |
|
Бързо попиващ, овлажняващ крем, който възстановява кожата на ръцете след работа с химикали. Концентратът от козе мляко – основен компонент на натуралния овлажняващ фактор, бързо възстановява баланса на влага, отстранява сухостта и загрубяването, предотвратява появата на бръчки. Активни компоненти: козе мляко ленено масло ... |
|
Иновативен крем на основата на целебното козе мляко, съдържащо 5 основни групи подхранващи вещества – протеини, въглеводороди, растителни мазнини, витамини и минерали. Идеално попълва липсата на хранителни вещества в кожата и я възстановява. Мазнините, които се съдържат в млякото, както и млечният белтък, подпомагат за обновяването на клетките и за повишаването на еластичността на кожата, което го прави ефективно средство в борбата срещу бръчките и запазването на младостта на кожата. Основни действия: съдържа 5 основни групи подхранващи вещества стимулира регенерацията на клетките подмладява линиите на лицето ... |
|
В състава на крема е използван избелващия ефект на козето мляко, което не само осветлява кожата, но и я подхранва с микроелементи и витамини. Млечният концентрат активно защитава кожата от производство на свръх меланин, премахва пигментните петна и подобрява тена. Активни компоненти: козе мляко Melaslow™ Основни действия: осветлява кожата намалява пигментацията ... |
|
Крем на "Ziaja", който е предназначен за зоната около очите и оптимално съчетава регенериращо и защитно действие. Подходящ е за употреба при наличието на зряла, суха и склонна към бръчици кожа. В състава му е вложен активен комплекс от козе мляко, богат на липиди и протеини, който ефективно спомага за предотвратяването на загуба на еластичност, като същевременно набавя необходимата хидратация и озарява кожата около очите. Формулата с витамин A, витамин E и провитамин B5 омекотява и изглажда дермата. При редовна употреба крема минимизира фините линии около очите. Кожата ви е озарена, мека и еластична. ... |
|
Хормонален ключ към бебето: 35 изпитани рецепти за лесно и здравословно забременяване. Пътят към зачеването невинаги е праволинеен, ясен или предсказуем. Той изисква много надежда, но и много грижа към себе си, към тялото ти, към всеки избор, който правиш ежедневно. Храната е основното гориво на тялото ни и също така е сигнал към организма, че си готова. Че го обичаш. Че го подкрепяш. Че си съзнателно на страната на живота. Всяка от рецептите в тази книга е част от един голям пъзел: режим на хранене, който е внимателно балансиран, изпълнен с витамини, минерали, фибри, полезни мазнини и пълноценни белтъчини. Всички ... |
|
Библия на мераклията. Книгата съдържа рецепти за приготвяне в домашни условия, на мераклийски благини от мляко... на чиста и вкусна храна! В нея има много цветни снимки и подробни обяснения, с конкретните мерки, количества и подправки, за всяка една рецепта, за направата в домашни условия на сирена, кашкавали, млека, майонези, сосове, сладоледи и много други. Блога на Димитър Цветков - Дзверски вкусно, както и страницата му имат десетки хиляди последователи. Там те намират съвети за направа и на сирена, кашкавали, майонези, туршии, сладка, лютеници... и каквото се сетите още, но най-ценното е, че всички негови рецепти ... |
|
Киселото мляко е много разпространена храна, присъстваща в почти всички диети. Смята се, че е открито случайно още в древността. То било така високо оценено, че и до днес е изкушение за хората по целия свят! Българското кисело мляко е уникален продукт, който се произвежда съгласно строги стандарти и изисквания. То се получава при подквасване на млякото благодарение на Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus, две бактерии, които благоприятстват подсилването на имунната система. Разликата между българското киселото мляко и йогурта е предимно в технологията на производство. При йогурта закваската се добавя в ... |
|
Любимецът на публиката, шеф Илиан Кустев, е събрал 69 от любимите си рецепти, с които ще ви изкуши да се развихрите в кухнята."Бях на двайсет години, когато за пръв път влязох в кухнята на четиризвездния хотел Реехорст в Нидерландия. Още помня как ме грабна ароматът на качествената храна. Преди това бях работил в автомивка в България, но имах късмета да получа шанса и волята да го използвам, за да се развия. Оттогава не съм спирал. Работил съм дневни, междинни и нощни смени. Заплатата ми е била трицифрена сума. Минал съм през много тежки периоди, но не съм спирал да се уча. Дисциплината, отговорността, ... |