Био инстантната безмлечна зеленчукова каша с царевица и морков "Töpfer" е направена от биологични съставки и осигурява разнообразие в менюто. Тя е засищаща и лесно смилаема, подходяща за бебета и малки деца. Кашата дава възможност да осигурите добре балансирана диета и помага на здравословното развитие на вашето дете. Тя е идеална като зеленчукова каша за вашето бебе и може да бъде допълвана постепенно в процеса на захранване с тиква, броколи, тиквички и други зеленчуци. Био инстантната безмлечна зеленчукова каша с царевица и морков: е добре засищаща и лесно смилаема не съдържа глутен не съдържа ... |
|
Инстантната пребиотик млечна каша с царевица и плодове на "HiPP" е подходяща за бебета над 6 месеца. Тя е пълноценна, с балансиран състав съобразен с възрастта и нуждите на детето, лесно смилаема и с приятен вкус. Не е заместител на майчината кърма и не може да замести млечното хранене. Подходяща е за допълнителна храна, като част от разнообразното отбиващо хранене. Важна информация за храненето на вашето бебе: Световната Здравна Организация препоръчва ексклузивно кърмене през първите 6 месеца и продължаване на кърменето възможно най-дълго след това. Консултирайте се с педиатър, кога да започнете захранването ... |
|
Дори и малките бебета обичат разнообразието. Затова кашите са с различни вкусове - млечни и безмлечни, с и без глутен, за различна възраст. Всички каши са вкусни и съдържат натурални съставки, важни витамини, калций, йод и желязо за правилното развитие на вашето бебе. Безмлечните инстантни каши на "HiPP" не съдържат мляко, което ги прави особено подходяща храна за деца, предразположени към алергии. Инстантната био безмлечна каша с царевица е направена от 100% царевица. Царевицата е безглутенова зърнена храна, която съдържа големи количества въглехидрати, които осигуряват трайно чувство на ситост. Инстантната ... |
|
Бебешката каша за готвене на Mamuko е със 100% био съставки - овес и царевица. Зърната, от които е приготвена кашата не преминават през термична и химична обработка. За приготвянето им се използва специална патентована и щадяща технология, чрез която зърното запазва в най-голяма степен натуралните си хранителни вещества, минерали и витамини. Кашата не е инстантна, а се готви. Процесът на приготвянето ѝ не отнема повече време отколкото приготвянето на инстантните каши. С нея детето ви получава храна с максимално запазени хранителни вещества, минерали и витамини. Био безмлечната каша с овес и царевица: е ... |
|
|
|
В книжката са включени класически български рецепти за приготвянето на салати и предястия, супи и чорби, безмесни ястия, ястия с риба, ястия с птици, ястия с месо, тестени ястия и десерти. "Местоположението на България, както и климатичните условия, определят голямото разнообразие на продуктите, използвани в българската кухня. Изобилие от пресни плодове и зеленчуци, различни видове млечни продукти, месо, птици, дивеч и риба - всичко това характеризира българската кухня. Влияние върху националната ни кухня са оказали преминалите през нашите земи 27 - 30 народа и племена, които, от своя страна, са заимствали традиции и ... |
|
Книгата, с която стартира революцията във ферментацията! Хляб. Сирене. Вино. Бира. Кафе. Шоколад. Повечето хора консумират ферментирали храни и напитки всеки ден. В продължение на хиляди години хората се наслаждават на отличителните вкусове и хранителните вещества, получени в резултат на преобразуващата сила на микроскопичните бактерии и гъбички. Дива ферментация: вкусът, храненето и занаятът на храните от живи култури е първата готварска книга, която широко изследва кулинарната магия на ферментацията. Вкусовете на ферментацията са завладяващи и сложни, буквално живи. Тази книга отвежда читателите на вихрено ... |
|
|
|
В книгата ще откриете рецепти за приготвянето на вкусна храна чрез мултикукър, готвене на високо налягане. ... |
|
|
|
Кулинарните специалитети на Родопите са лесни за изпълнение, не изискват употребата на непопулярни у нас продукти и са от изключителна важност в рационалното и здравословно хранене. Млечните произведения заемат особено място в храненето на родопчани. Нерядко олиото се заменя с масло или лой. А саздърмите и пастърмите от овче месо са изключително разпространени. ... |
|
|