Поглезете кожата си с нежното суфле за тяло от Fruit Works . То ѝ осигурява дълготрайна хидратация - до 24 часа* и я прави кадифено мека и еластична. Леката текстура се нанася лесно и попива бързо. Формулата е обогатена с мощен комплекс, съдържащ екстракти от боровинка , захарна тръстика, портокал, лимон и захарен клен. Те са богати на естествени AHA киселини и действат озаряващо, регенериращо, хидратиращо и подмладяващо. Освен това изглаждат кожата и подпомагат защитната ѝ бариера. Вложени са още масла от ший и авокадо, които дълбоко я овлажняват и подхранват. Добавеният глицерин омекотява кожата, а ... |
|
Поглезете кожата и сетивата си със суфлето за тяло от "Nivea". То я прави копринено гладка, мека и еластична. Формулата му е обогатена с масло от жожоба , което действа успокояващо, противовъзпалително и овлажняващо. Изключително нежната текстура се разтапя върху кожата и се абсорбира бързо, без да оставя мазно усещане. Обгръща я с приятен аромат на черешов цвят, който осигурява дълготрайно чувство за свежест. Суфлето е подходящо за ежедневна употреба при суха и много суха кожа на тялото. Характеристики: притежава свеж аромат на черешов цвят осигурява дълбока хидратираща и подхранваща грижа формула с ... |
|
Поглезете кожата на тялото си с пухкавото суфле за тяло от "Planeta Organica". Нежната текстура се абсорбира бързо, оставяйки комфортно усещане. Тя подхранва и овлжанява кожата, правейки я копринено мека и еластична. Във формулата е вложено био масло от макадамия , което е богато на витамини и мастни киселини. То се разтапя върху кожата и действа подхранващо, овлажняващо и подмладяващо. Съставът е обогатен с био екстракт от марула , който тонизира кожата и стимулира нейната регенерация. Маслото от ший притежава антиоксидантни, стягащи и подмладяващи свойства. То предпазва кожата от свободните радикали и се ... |
|
За начинаещи и средно напреднали + съвети. Имате Еър Фрайър, но постоянно се чудите какво да сготвите в него? Или вече ежедневно използвате уреда, но искате да разнообразите менюто си с нови и интересни рецепти? Страхотно! Значи нашата книга е точно за вас! В нея ще откриете: над 200 лесни, бързи и вкусни рецепти, включително хрупкави и сочни готвени храни с пилешко, свинско, пуешко и телешко месо, риба, зеленчуци, ястия без месо, любимите ви закуски и невероятно сладки десерти; ценни съвети, които всеки притежател на Еър Фрайър трябва да знае. Благодарение на рецептите в книгата ще можете да се насладите на ... |
|
Под научната редакция на д-р Петър Илинов. За рационалното хранене на детето не е достатъчно само да се подберат необходимите хранителни продукти в правилно съотношение и количество. Голямо значение за по-бързото и пълно усвояване на хранителните вещества има кулинарната обработка на продуктите. Нейната основна цел е да запази максимално хранителната им стойност, като направи храната не само полезна, но и вкусна, разнообразна, по-лесна за приемане и смилане. ... |
|
"Изданието обединява, вече издаваните Така би сготвила баба ти, Така би замезил дядо ти и Така би стъкмила леля ти с четвъртата, неиздадена книга, с работно заглавие - Така би се отсрамил калеко ти, която се вля в настоящото съдържание. Един прекрасен коледен подарък за всички изкушени от кулинарното изкуство! Скалъпих тази книга в желанието да покажа истински, проверени и вкусни рецепти от моето семейство, от приятели и съмишленици. Ако пък изкуша съвременниците да превъзмогнат скептицизма и плахостта си към кухненското призвание, ще го считам за голям успех. В допълнение към някои рецепти съм разказал по някоя ... |
|
Над 300 страхотни рецепти. ... В настоящия сборник ще намерите повече от 300 великолепни рецепти за шоколадови изкушения - бисквити, десертчета, сладкиши, кексчета, палачинки, изискани десерти, кремове, сладоледи, торти, бонбони, напитки и солени ястия с шоколад. Книгата е богато илюстрирана, което ви дава възможност да видите готово вече лакомство, преди да сте започнали да го приготвяте. Насладете се и на любопитните факти от историята на шоколада, които ще намерите в първата глава на книгата. ... |
|
Сладка кухня без захар. Естественият подсладител при приготвяне на ястия, десерти, сокове и тестени изделия е захарта. Тя е главен източник на енергия за организма, променя качеството на храната и съдейства за по-продължителното съхраняване на някои продукти, например плодовете. ... |
|
Какаото, кафето и чая са всъщност много повече от любими напитки. Вижте подробна информация за всички полезни съставки, които могат да се съдържат в различните видове чай. Как сме започнали да пием кафе? Кой е решил да направи от какаото първия шоколад? ... |
|
Организация и функциониране на кухнята. ... Това е един учебник, подготвил поколения австрийски ученици в средните специални училища и гимназии по туризъм, доказал своите качества като учебно помагало, непрекъснато допълван и осъвременяван с най-нови термини, знания и похвати. Той отговаря напълно на съдържанието на учебната програма на МОН, утвърдена за обучение от 2005 г., и е предназначен за ползване в професионалните гимназии по туризъм. Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2023/2024 г. Ако имате нужда от подвързия за различни формати учебници, тетрадки и учебни помагала, ... |
|
100 + 30 бонус рецепти ... В книгата са събрани най-известните разнообразни рецепти от постната кухня - полезни, здравословни и вкусни ястия, предпочитани от много ценители на кулинарното изкуство: салати, предястия, супи и чорби, варени и задушени ястия, печени ястия, пържени ястия. ... |
|
Книгата е изготвена под научната редакция на д-р Васил Василев и съдържа основни принципи и 190 рецепти, които можете да приготвите сами. ... Авторският колектив под научната редакция на онкопатолога д-р В. Василев е събрал и обобщил огромно количество информация, касаеща профилактиката и лечението на онкологичните заболявания чрез подходящо хранене. Включена е информация за храните, които могат да предизвикат или да стимулират развитието на ракови заболявания; посочени са препоръчителните храни, които предотвратяват и блокират развитието на ракови образувания, както и препоръчителните мазнини, меса, риби, млечни продукти; ... |