|
|
Здравословно хранене за двама. ... Бременната жена се нуждае от балансирана диета, включваща много зеленчуци и плодове. Съвсем естествено през този период теглото на бъдещата майка значително се увеличава. Но когато има комплекс на тема елегантност и прекалява с диетата, това може да се превърне в трагедия за детето ѝ, както и за самата нея, защото недостатъчното или непълноценно хранене се отразява върху развитието на плода. Ако храната е бедна на белтъчини, веднага се намалява съдържанието на аминокиселини в кръвта. Естествена последица от това е раждането на деца с намалено тегло, по-малък череп и т.н. с ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Фигурката е част от серията "Животни от дивия свят" на "Schleich". ... Рисът е хищен бозайник от семейство котки, който обитава области с висока надморска височина. Храни се със сърни, зайци, лисици , овце, катерици и птици. Също така рисът е добър плувец и може да лови риба. Този хищник е активен предимно през нощта, като използва острия си слух и зрение. Прецизно изработената фигурка пресъздава външните белези и особености на рисовете. Тя ще очарова не само децата, но и всички колекционери. А здравината на материала от, който е изработена я прави подходяща за активна игра. ... |
|
|
|
|
|
Комплектът е част от серията "Coding Critters", където ще откриете още продукти по темата. ... Роботите са сред любимите играчки на децата. А колко повече ще се зарадва вашето дете, като разбере, че ще може само да кодира собствено роботче! Това е напълно възможно с комплекта от "Learning Resources". Той е подходящ за деца над 4-годишна възраст и се състои от 3 зайчета, аксесоари и книжка с инструкции. Зайчетата са изработени от здрава пластмаса, като едното от тях може да изпълнява различни функции - да следва зададена посока, да пее и танцува, да се "храни" и множество други! Освен това, ... |
|
|
|
Съставител: Елена Кръстева . ... Конопида със сирене, Спаранги Louis XV или Омелета с домати са само част от над 400 ястия от българската кухня през XIX век, чиито рецепти ще откриете в тази книга. Съветите са взети от страниците на нашата преса след Освобождението и се публикуват за първи път оттогава. Те не само показват какво е влизало в стомаха на строителите на съвременна България, но и какви са били техният бит и език и как са се променили след това."Разгърнах тази книга с любопитство, а я затворих с усещането за изпитано удоволствие. Вие, читателите, ще се почувствате като кулинарни археолози, които ровят в ... |