Уок тиганът и решетката за готвене на пара GBS на
Weber са предназначени за бързо, лесно и здравословно готвене на разнообразна азиатска храна. Тиганът разполага с порцеланово покритие, което не позволява залепване на храната и няма необходимост от поддръжка, както при обикновения чугун. Има възможност да акумулира и задържа топлината на повърхността. Решетката е изработена от неръждаема стомана и предоставя възможност за здравословно приготвяне на ястия. Тиганът се почиства лесно, като се измива на ръка и се подсушава.
Характеристики:- акумулира и задържа топлината
- без необходимост от поддръжка
- незалепващо порцеланово покритие
- решетката за пара позволява здравословно готвене
- лесно почистване, измива се на ръка и се подсушава
Начин на употреба на уок тигана:- Уокът се загрява предварително, преди добавянето на малко количество слънчогледово или сусамово олио.
- Продуктите се нарязват на малки парчета с еднакъв размер, за да бъде сигурно равномерното им готвене.
- Продуктите трябва да се разбъркват в сгорещения уок тиган в рамките на няколко минути.
- Може да се добавят сварени нудли, паста или ориз и подходящ сос за наслада.