Зеленчуковите пюрета са основна част от храненето на бебетата, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Пюрето от карфиол от серията "Моето първо" на "Gerber" е фино смляно, с приятен, нежен вкус и текстура, подходяща за най-малките. Един чудесен избор за първи зеленчуков вкус, който може да предложите на Вашето бебе. Пюрето от карфиол: не съдържа глутен е с естествено съдържащи се захари не съдържа добавени захари не съдържа сгъстители не съдържа консерванти и оцветители Важна информация за храненето на Вашето бебе: Световната Здравна Организация ... |
|
Месно-зеленчуковите пюрета са основна част от храненето на бебетата, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Те осигуряват на вашето бебе всичко необходимо за здравословното му развитие. Приемът на енергия, желязо, калций, минерали и витамини е от изключително значение. Месно-зеленчуковите менюта на "Слънчо" са важна част от хранителния план. Те предлагат вкусно и едновременно различно, разнообразно и балансирано меню. Пюрето от пуешко месо с картофи и карфиол не съдържа: глутен добавена захар и сол консерванти изкуствени оцветители и аромати Продукт, ... |
|
Месно-зеленчуковите пюрета са основна част от храненето на бебетата, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Те осигуряват на вашето бебе всичко необходимо за здравословното му развитие. Приемът на енергия, желязо, калций, минерали и витамини е от изключително значение. Месно-зеленчуковите менюта на "Слънчо" са важна част от хранителния план. Те предлагат вкусно и едновременно различно, разнообразно и балансирано меню. Пюрето от сьомга с моркови и грах не съдържа: глутен добавена сол добавена захар консерванти изкуствени оцветители и аромати Продукт, ... |
|
Месно-зеленчуковите пюрета са основна част от храненето на бебетата, тъй като те са важен източник на витамини, минерали и основни хранителни вещества. Те осигуряват на вашето бебе всичко необходимо за здравословното му развитие. Приемът на енергия, желязо, калций, минерали и витамини е от изключително значение. Месно-зеленчуковите менюта на "Слънчо" са важна част от хранителния план. Те предлагат вкусно и едновременно различно, разнообразно и балансирано меню. Пюрето от телешко със зеленчуци не съдържа: глутен добавена сол и захар консерванти изкуствени оцветители и аромати Продукт, подходящ за ... |
|
Супата с карфиол и заешко месо на "Gerber" е предназначена за бебета след 9-ия месец. Тя е с подходяща за възрастта текстура, със ситно нарязани меки парченца, които са подходящи за стимулиране на дъвкателните умения на бебето. Супата осигурява необходимите хранителни вещества, благодарение на съдържащите се белтъци, въглехидрати и мазнини. Превъзходната комбинация от разнообразни зеленчуци и заешко месо, моркови, карфиол, картофи, ситно нарязан магданоз и листа от магданоз допринася за обогатяването на вкусовете и изграждането на хранителни навици. Супата предлага вкусно и едновременно различно, разнообразно и ... |
|
Книгата е изготвена под научната редакция на д-р Васил Василев и съдържа основни принципи и 190 рецепти, които можете да приготвите сами. ... Авторският колектив под научната редакция на онкопатолога д-р В. Василев е събрал и обобщил огромно количество информация, касаеща профилактиката и лечението на онкологичните заболявания чрез подходящо хранене. Включена е информация за храните, които могат да предизвикат или да стимулират развитието на ракови заболявания; посочени са препоръчителните храни, които предотвратяват и блокират развитието на ракови образувания, както и препоръчителните мазнини, меса, риби, млечни продукти; ... |
|
Специално събрани за малчугани от 4 до 36 месеца. Какво ще намериш в тази книга: 103 разнообразни и здравословни рецепти за супер бебе; каква храна можем да приготвим на малчуганите според навършените месеци:4+ / 6+ / 8+ / 12+ месеца; списък с топ 10 алергени, с които да внимаваме при захранване; изкушаващи рецепти от бебешкото меню, подходящи за цялото семейство; питателни идеи за кремове, пюрета, смутита, мъфини, супи, основни ястия и още много други кулинарни предложения; насоки за подправките, с които можем да овкусим домашните гозби; съвети за лесно съхраняване и замразяване на бебешката храна. ... |
|
Всяка майка, още по време на бременността си, обмисля въпросите, свързани с храненето на нейното дете. Приемането на течности и храненето са основни жизнени процеси, които осигуряват на малкия човек необходимите за правилния му растеж вещества. Всяка възраст след раждането на бебето се отличава с различен хранителен режим: кърмене; захранване; преминаване към обща храна; хранене наравно с възрастните. В тази книга е събрана информация за храненето на детето от раждането му до тригодишната му възраст. Посочени са препоръки за здравословно хранене до 3 години, рецепти от детски кухни и мнения на утвърдени ... |
|
Авторът на тази книга е един от най-големите готвачи в България. Понастоящем създава своите кулинарни шедьоври в хотел "Вега", София. В книгата си той разкрива своите малки тайни, които превръщат готвенето в цяло изкуство. Бонбони от козе сирене с босилек, сушени домати и компот от печени пиперки, поднесена с препечен италиански хляб, галантин от сьомга със зелени подправки и мини шопска салата, миди "Сейнт Джак" с пюре от карфиол с трюфел, пържено чоризо и редуцирана зелена ябълка са само част от неговите рецепти, които са балансирани между високия професионализъм на автора и възможността да бъдат ... |
|
Победителката от третия сезон на MasterChef Божана Кацарова прави нова стъпка в кулинарията с първата си авторска книга Стая 102: 90 рецепти с история. В нея шеф Кацарова, популярна с екстравагантните си и новаторски решения в кухнята, събира лични интерпретации на любимите си ястия от България и света. В книгата Стая 102: 90 рецепти с история Божана дава полезни съвети за продуктите и малки оръжия за различните техники, които да направят готвенето дори на гурме ястия лесно и забавно. Защото в кухнята сложно няма! Първите страници разказват уроците на баба Стоянка в ямболското село Могила, минават през откриването на ... |
|
Под научната редакция на д-р Петър Илинов. За рационалното хранене на детето не е достатъчно само да се подберат необходимите хранителни продукти в правилно съотношение и количество. Голямо значение за по-бързото и пълно усвояване на хранителните вещества има кулинарната обработка на продуктите. Нейната основна цел е да запази максимално хранителната им стойност, като направи храната не само полезна, но и вкусна, разнообразна, по-лесна за приемане и смилане. ... |
|
В книгата ще откриете информация за: кърмене; отбиване и захранване на бебето; съвети за приготвяне на храната; рецепти. Балансираното и здравословно хранене е от особено значение за растежа и развитието на бебето. Коя е най-добрата храна за най-малкият член на семейството? Съществуват внушителен брой теории по този въпрос. Целта на книгата е да ви помогне в тази важна област от отглеждането на бебето и малкото дете с ценни съвети, практични и лесни за изпълнение рецепти, които ше се усладят не само на невръстния палавник, но и на цялото семейство. ... |