Пюрето от свинско месо със зеленчуци и сливи на "Gerber" е предназначено за бебета след 7-ия месец. То е с подходяща за възрастта текстура, с малки намачкани частици, които са подходящи за стимулиране на дъвкателните умения на бебето, и осигурява необходимите хранителни вещества благодарение на съдържащите се белтъци, мазнини и въглехидрати. Пюрето представлява превъзходна комбинация от свинско филе, разнообразни зеленчуци и сливи, малки намачкани парченца моркови и картофи, която допринася за обогатяването на вкусовете и изграждането на хранителни навици. То предлага вкусно и едновременно различно, разнообразно ... |
|
Месните пюрета са основна част от храненето на бебетата и осигуряват необходимите хранителни вещества, белтъци, въглехидрати, мазнини и минерали. Пюрето от свинско месо със зеленчуци и паста на "Plasmon" е подходящо за бебета над 6 месеца. Съставките в него са специално селектирани, блендирани до кремообразна консистенция, без добавена сол, с приятен деликатен вкус и в подходяща за възрастта текстура. Пюрето питателно и е един чудесен източник на протеин, в комбинация със зеленчуци приготвени с паста "Plasmon". То предлага вкусно и едновременно различно, разнообразно и балансирано меню, благодарение на ... |
|
Пюрето от задушено свинско по градинарски на Semper е подходящо за бебета над 12 месеца. Храната в него е крехка, лесно смилаема и в подходящо за възрастта количество. То се доближава до храната за възрастни и с него детето ви ще се научи да дъвче, за да може постепенно да премине към по-твърди храни. Пюрето предлага вкусно и едновременно разнообразно и балансирано меню, и допринася за обогатяването на вкусовете и изграждането на полезни хранителни навици. Пюрето от задушено свинско по градинарски: не съдържа глутен не съдържа овкусители не съдържа консерванти не съдържа оцветители Важна информация за ... |
|
Специално събрани за малчугани от 4 до 36 месеца. Какво ще намериш в тази книга: 103 разнообразни и здравословни рецепти за супер бебе; каква храна можем да приготвим на малчуганите според навършените месеци:4+ / 6+ / 8+ / 12+ месеца; списък с топ 10 алергени, с които да внимаваме при захранване; изкушаващи рецепти от бебешкото меню, подходящи за цялото семейство; питателни идеи за кремове, пюрета, смутита, мъфини, супи, основни ястия и още много други кулинарни предложения; насоки за подправките, с които можем да овкусим домашните гозби; съвети за лесно съхраняване и замразяване на бебешката храна. ... |
|
За отглеждане и осигуряване на здраво, добре развито и енергично подрастващо поколение родителите трябва да знаят, че правилното здравословно хранене, балансирано с витамини, минерали и други хранителни вещества още от първия ден на раждането на бебето, е от огромно значение. На пазара се продават различни готови храни, но домашно приготвените, разбира се, са за предпочитане както за възрастните, така и за бебетата. За съжаление, докато за възрастните са издадени огромен брой най-различни готварски книги, то информацията за детското хранене и особено кулинарни рецепти са твърде оскъдни. В настоящата книга са представени ... |
|
Пюрето от прошуто на Plasmon е приготвено на пара, фино смляно, с приятен вкус и подходяща за възрастта текстура. То е направено от селектирани парчета свинско месо, без добавени сол и нишесте. Пюрето е направено по система за безопасност и качество Oasi nella Crescita, която гарантира проследяемостта на суровините и контрол на всички фази на производство му. Пюрето от прошуто: съдържа висококачествени, строго подбрани и проверени продукти съдържа 30% свинско месо от бут не съдържа глутен не съдържа оцветители и консерванти не съдържа добавена сол Важна информация за храненето на вашето бебе: Световната ... |
|
В книгата ще откриете рецепти за приготвянето на вкусна храна чрез мултикукър, готвене на високо налягане. ... |
|
Рецептите в книгата са публикувани през годините във "Вестник на Жената". Част от тях са чисто български, готвени от нашите стари майки и баби, а другата част са рецепти от чужд произход, но много близки до нашата кухня. Половината от рецептите, поместени в тази книга са нови, а другата половина - препечатани от вестника. Книгата е част от колекцията "Готварница" на издателство "Фабрика за книги". ... |
|
"Затлъстяването е често и сериозно метаболитно заболяване. Неправилното лечение чрез различните диети усложнява здравето на пациента. Настоящата книга представя знания за диетата с нисък гликемичен индекс. Сравнително ново е направлението да се използват диети с различен гликемичен индекс в лечение и профилактика на метаболитните заболявания. Книгата е публицистична, но представя опита на автора от последните 20 години в областта на хранене. Добрите и лошите въглехидрати са обект на книгата и осветляват знанията за гликемичен индекс на храните. Фокусира се върху вредните ефекти на повишената употреба на захар, което ... |
|
Семейни рецепти от три поколения."В тази книга представям рецептите, които останаха в записките на майка и баба. Избрал съм и мои лични рецепти, както и такива от приятели и известни кулинари. Добавил съм и любими класически ястия. Надявам се, че съм успял да направя добър сборник, който да ви покаже гозби от последните 100 и повече години. Съвременните тенденции обогатиха и разнообразиха много световната кухня. Днес е трудно да се претендира за пълнота и точност, защото ястията все повече са предмет на творчество, въображение и развитие. Не бих желал да приемате рецептите като канон. Надявам се да се забавлявате, ... |
|
Във фототипното издание "Нова готварска книга" ще откриете автентична българска кухня - супи, салати, основни ястия, дивечови ястия, десерти. ... |
|
Второ преработено и допълнително издание. ... Сборникът е актуализирано ръководство с практически указания за прилагане на съвременните изисквания за здравословно хранене. Сборникът съдържа: голям брой рецепти, съобразени с хранителните потребности, националните препоръки за хранене и действащите национални нормативни актове за организирано хранене на децата в ученическа възраст изисквания за здравословното хранене на децата в ученическа възраст и практически указания за тяхното прилагане в организираното хранене основни изисквания към качеството и безопасността на храните и напитките хигиенни изисквания при ... |